Παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος του Μιχάλη Μπολιάκη, με τίτλο Peru στην Αλεξανδρούπολη

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Αλεξανδρούπολης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του λευκώματος PERU του φωτογράφου Μιχάλη Μπολιάκη.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20:30 στην ART Gallery (Σκρα 2-4, Αλεξανδρούπολη). Για το λεύκωμα θα μιλήσουν ο Νίκος Πηλός, φωτογράφος και ο Πάνος Κοκκινιάς, Φωτογράφος.

Ο Μιχάλης Μπολιάκης, σε ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στα τέλη της δεκαετίας του ’90, περιηγείται στην περιοχή του Cuzco, της Arequipa, της λίμνης Titicaca και αλλού, χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένο σκοπό, συλλέγοντας εικόνες της καθημερινότητας που κρύβεται πίσω από τις βιτρίνες του τουρισμού.

Οι φωτογραφίες αυτού του λευκώματος, με επίκεντρο τους γηγενείς του Περού, ορόσημο για τους προκολομβιανούς πολιτισμούς, αποτυπώνουν την ανόθευτη ομορφιά και γοητεία του τόπου που υπήρξε το κέντρο του πολιτισμού των Ίνκας.

Πρόκειται για το πέμπτο φωτογραφικό λεύκωμα του Μιχάλη Μπολιάκη.

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020 Michalis Boliakis - All rights reserved.